man fashion

Ранците на Herschel за сезоната есен-зима 2012/2013

Оваа компанија лоцирана во Ванкувер продолжи да го проширува производството на своите чанти, ранци и други модни додатоци.

За претстојната сезона тие биле инспирирани од винтиџ стилот, но сепак ги адаптирале своите ранци за модерните мажи.

Целата колекција се очекува да биде достапна од септември оваа година.

Напиши коментар