Art & Crafts

Раскошен аксесоар за коса во стилот на D&G

Денешниот проект е изработка на еден ваков женствен, сензуален, прекрасен аксесоар за коса што е инспириран од колекцијата на D&G, поточно аксеоарите од нивната есенска колекција.

Ова е изворот на инспирација:

Инструкции:

Напиши коментар