ШоуБиз

Разбеснетата Halle Berry!

Gabriel Aubry сака да ѝ го пружи целиот луксуз на својата ќерка Nahla во кој таа ужива додека е кај својата мајка Halle Berry. Поради тоа, на суд побарал од поранешната сопруга да му исплаќа по 20 илјади долари месечно и сето тоа за да биде во можност да изнајми убава куќа во која ќе го посетува ќерката.

Остатокот од парите наводно ќе ги употребел за да ѝ купи на ќерката облека како и да ја прошета во Канада. Неговото барање страшно ја разлутило Halle, која инаку сеуште се бори со него за старателство над малата. Наводно, Gabriel неодамна бил насилен кон дадилката на ќерката и тоа пред неа. Со овој факт, Halle се труди да го заработи старателството.

Напиши коментар