Мода

Размислувај розево ова лето

Многу бои ни се на располагање ова топло лето. Ментол зелена, портокалова, жолта, сина… сите бои кои се интензивни се во тренд. Но, стилистите некако посебно и дадоа на значење на розевата боја.

Таа е нежна, романтична, женствена, потсетува на детството…

Одберете си парче облека, накит или чевли во оваа боја. Како и облеката и мислите нека бидат розеви ова лето.

Напиши коментар