Sweet Home

Разубавете го домот со вистинската декорација

Можеби не знаете, но декорацијата игра голема улога во процесот на финализирање на уредувањето на вашиот дом. Дури може да се каже дека декорацијата го дефинира и стилот. За да се избегне монотонијата внесете живи бои во просторот што може да се направи на неколку начини. Тоа може да биде ѕид во боја, завеси, перничиња, украси поставени на различни места во домот, слики по ѕидовите, огледала и сл.

Еве неколку идеи кои ќе ви послужат како инспирација:

estudio lazaro

Cassie1

nuevo estilo thomas urquijo

Picture 10

Fall 2010 383

Fall 2010 385

Fall 2010 396

neutral with pops of color

Zebra

chairs

Navy grasscloth

Taupe, beige and brown bedroom

GORGEOUS.

Daily Dream Decor

Benjamin Moore Shale

House of Turquoise: Abbe Fenimore + Shop Ten 25 Giveaway!

eclectic Dallas loft

.

Oversized art

love the chair covers

Remodelaholic » Blog Archive Fabulous Basement Remodel Tour » Remodelaholic

eclectic

Wrap-around open walkway.

Rare luxury and convenience in a protected setting...welcome to The Estates at Cougar Mountain.

black and white

Glamorous neutral living room

 

Напиши коментар