ШоуБиз

Реалните верзии на “Убавицата и Sверот” во Холивуд

Дали ова се најчудните холивудски парови?

Кој би рекол дека Петра Немцова ќе падне на Шон Пен или дека Меланија Кнаус ќе биде заведена од Доналд Трамп?

Убавиците изгледа се занесени од нешто друго, тоа сигурно не е физичкиот изглед. Интернет прталот MSN објави листа на најчудни холивудски парови, каде поубавата половина е мнооогу поубава од посилната. Што мислите вие за овие парови?

Напиши коментар