ШоуБиз

Red & Hot! Пенелопе Круз за Campari

Црвено и врело! Италијанскиот производител на алкохол, омилениот Кампари не можел да избере подобро – шпанската актерка Пенелопе Круз со својот сексапил и совршена убавина е лицето што го краси календарот на Кампари за 2013 година и секако брендот очекува дека продажбата ќе тргне по нагорна линија.

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (1)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (2)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (3)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (4)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (5)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (6)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (7)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (8)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (9)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (10)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (11)

Red & Hot Penelope Cruz in 2013 Campari Calendar (12)

 

1 Коментар

Напиши коментар