man fashion

Replay за оваа зима

За сите мажи кои се приврзаници на лежерниот стил, Replay ја има вистинската колекција за вас. Удобно, кежуал и урбано е нивниот избор.

За оваа капмања беше ангаширана и Ирина Шајк која дополнително го привлече вниманието на добрата колекција.

Погледнете дел од машката колекција која е направена само за нас мажите.

Напиши коментар