man fashion

Ретро Gucci очила за ова лето

Станува збор за ретро луксузни очила. Немаме можност да ви ја представиме целата колекција за лето 2012, но овие неколку модели кои ќе ги видите, ја носат основната идеја на целата колекција. Тенденциите за очила како што забележувате во последно време најчесто се во стилот на минатите епохи, па затоа не мора да изберете Гучи, но секако изберете ретро.

Напиши коментар