ШоуБиз

Rihanna има нова тетоважа – крст!

Пејачката Rihanna има нова тетоважа на својот врат во вид на крст. Ова е веќе 15-та тетоважа на телото на пејачката од Барбадос, а ѝ ја направил познатиот уметник за тетоважи, кој воедно е и нејзин близок пријател по име Bang Bang.

Овој црвен крст за пејачката наводно имал посебно значење. Порано истиот уметник на Rihanna ѝ има нацртано ѕвезда на грбот, бројки на рамената и „Shhh…“ на прстите од десната рака.

Напиши коментар