ШоуБиз

Rihanna полугола за „Esquire“!

Жешките фотки на Rihanna кои ги направила за списанието Esquire се појавија на интернет и на нив навистина има што да се види.

Според изјавите на луѓето од списанието, сликите се направени во студиото во Далстон во источен Лондон во месец февруари. Rihanna била фотографирана од страна на нејзината најдобра пријателка Melissa Forde.

Сите слики ќе можат да се видат во јулското издание на списанието Esquire на британскиот пазар.

Еве неколку од нив:

 

Напиши коментар