ШоуБиз

Ријана го молела Крис! :)

Како всушност се случила соработката помеѓу Ријана и Крис Браун и тоа на две нивни песни? Според копродуцентот на една од двете колаборации со наслов „Birthday Cake“, Ријана била таа што го исконтактирала Крис Браун и му предложила да направат заеднички ремикс со тоа што ќе ги додадат стиховите на Браун кон нејзината песна.

–          Мислам дека ќе го додадам Крис на ова, – биле ноншалантните зборови на Рири кога преку телефон ја соопштила идејата.

Продуцентот ја прифатил идејата и вели дека секогаш ќе ја поддржува Ријана што и да одлучи таа.

–          Рири ми е пред сѐ пријател и ги почитувам нејзините одлуки, иако нејзините фанови некогаш ја критикуваат. Имаше страв дека Крис можеби нема да прифати, но тоа за среќа не се случи.

Напиши коментар