ШоуБиз

Ријана – моден камелеон на црвениот тепих!

Кога Ријана за прв пат се појави на музичката сцена во 2005 година, наликуваше на обична тинејџерка со тропска убавина, облечена во фармерчиња и шарени блузички со циркони. Како што растеше нејзината популарност, секако, така се менуваше и нејзиниот стил и изглед. Сите почнаа да ја препознаваат како девојка со стил и како моден камелеон.

Едвај ја чекаме на црвениот тепих за да видиме што ново има да ни покаже. Во секој случај, мора да забележиме дека понекогаш знае да претера со разголениот имиџ, па не ретко изгледа и премногу вулгарно.

Ева ја нејзината модна промена на црвениот тепих:

Роберто Кавали, февруари 2007 година

Џамбатиста Вали, јуни 2008 година

Моник Лулиер, октомври 2008 година

Гучи, ноември 2008 година

Долче и Габана, мај 2009 година

Марчеза, ноември 2009 година

Стефани Роланд, ноември 2009 година

Жан По Котур, јануари 2010 година

Ели Сааб Котур, ноември 2010 година

Марчези, ноември 2010 година

Напиши коментар