ШоуБиз

Ријана со богата уста

Поп ѕвездата направи промена на својот изглед. Ријана стави неколку златни заби, со што  покажа дека е верен следбеник на нејзиното поранешно момче Крис Браун.

Пред извесен период Крис Браун стави неколку златни заби на својата горна вилица со што се придружи на големото јато на хип хопери како што се Кание Вест, Лил Вејн, Лил Џон и други.

Златната насмевка сега ќе ја краси и 24 годишната пејачка која во изминатиов период направи неколку забележителни промени на физичкиот изглед.

Напиши коментар