ШоуБиз

Ријана тајно се гледа со Крис Браун? Проблемите никогаш не и се доволни…

Таа е во врска со рапрот Дрејк. Тој купи луксузна вила за нив двајцата, а таа тајно се состанува со поранешното момче Крис Браун. И врапчињата на гранка дознаа за суровиот гест на Крис кога до смрт ја претепа Ријана, а таа сега повторно се гледа со него.

Овие денови Ријана ужива на луксузно крстарење со своите другарки. Неколку дена беше на Сен Тропе, па тргна кон Кан.

Таму таа тајно се сретнала со Крис Браун, и ноќта ја поминале заедно во неговата јахта. Крис и се јавил и ја повикал да се видат, а таа поминала цел ден во подготовки за да се сретне со него.

Дали тие повторно ќе бидат заедно и како на ова ќе реагира Дрејк ќе треба да почекаме.

Напиши коментар