ШоуБиз

Рики Мартин се мажи за некој ден!

Рики Мартин конечно во март, 2012 година ја призна својата хомосексуалност. Со тоа ги фрли во депресија бројните обожавателки, а кога ќе ја слушнат оваа вест, верувам уште повеќе ќе се разочараат.

Имено, Рики одлучил да се венча со својот свршеник Царлос Гонзалес и тоа на 28-ми Јануари, оваа година. Мартин јавно се залага за легализирање на бракот помеѓу луѓе од ист пол. Во неговата родна земја Порторико, таквиот брак е забранет, па тој ќе се венча во Њујорк.

Рики ги има 3-годишните близнаци Матеа и Валентина, а му ги роди сурогат мајка. Со Гонзалес се во врска цели четири години, а во интервју откри дека неговите деца го обожаваат Карлос.

Напиши коментар