ШоуБиз

Riri збеснува пред објективот :)

Чичо Terry е вистински среќник кога постојано си има работа со најпривлечните и најубавите жени на светот. Го гушкаат, му се соблекуваат… сѐ што еден обичен смртник може само да сонува.

Овој пат, Terry Richardson својата муза ја пронашол во Rihanna. Овој фотограф, кој е еден од најпознатите на планетава, се нашол во своето студио заедно со пејачката од Барбадос и таа била повеќе од среќна да направи неколку секси пози за него.

На една од фотките, Rihanna дури и се допира за интимните делови и го покажува својот среден прст. Факт е, оваа девојка не планира да се смени во скоро време.

Напиши коментар