man fashion

RiverStone за 2012

Прекрасна пролетна колекција која искрено не воодушеви. Пролетта е сезона кога човек треба да се ослободи од мрачните и затворени зимски бои. Дизајнерите на брендот токму тоа и го сториле. Колекцијата е сосема во знакот на шареното и разиграно лето. Колекција која дефинитивно го заслужи нашето и ваше внимание.

 

Напиши коментар