ШоуБиз

Роберт Патинсон и Кристен Стјуарт на чекор од смирување?

Како што пренесуваат британските медиуми, Роберт Патинсон ќе и даде шанса на Кристен да објасни што се случило. Тој се сожалил на Кристен откако медиумите жестоко го осудија нејзиното однесување и неверството со оженет човек.

Дури се продаваат маички кои го имаат натписот Кристен Стјуарт е вампирска ку…

На сето ова Роберт потклекнал па решил да и даде шанса на Кристен да го објасни она што го стори.

Тоа покажува дека Роберт сеуште ја сака Кристен, и можеби ќе собере сили за да и го прости неверството.

Напиши коментар