Motherhood

Родители…учете да уживате од најмалите !!!

Ако сте од оние кои постојано се жалат кога е во прашање уживањето, оваа петмесечна четворка ќе Ви покаже како да импровизирате и од мали нешта, да создавате вредни моменти…

Тие уживаат во звуците од гитарата произведени од големиот „маестро“- нивниот чичко…

Музиката е еден од најважните фактори при одгледувањето на емоционално здраво дете. И наместо да анализирате, повикајте се на овој чичко кој со задоволство ги забавува неговите најголеми фанови. Бидејќи…ако свири „ колку да се каже“ тие можат да го казнат со незадоволство, во нивниот случај-плачење…А замислете колку непријатно би било за него да слуша четири слатки незадоволни фанови.

Напиши коментар