Motherhood

Родители учете толеранција!!!

Дечињата сакаат да си играат со плишани играчки, меѓутоа малата Laurelin си има своја жива верзија- својата мачка Bosn. Нејзината мачка мора да ја обожува штом го толерира нејзиното „малтретирање“.

Мајката на Laurelin која всушност и ја направила оваа снимка, спомнува дека пред да почнете да ја сожалувате кутрата мачка, треба да имате во предвид дека мачката сама дошла кај нејзиното бебе и дека веќе знаела што ја чека, од претходно искуство…

Ова е само еден доказ околу тоа кои се најголеми другари на најмалите. А секако, другар е оној кој те трпи и те сака колку и да го „малтретираш“…

Напиши коментар