Art & Crafts

Романтична фризура за пет минути

Совршена за состанок или за секој ден, за оваа прекрасна фризура птребни Ви се само шноли и малку време.

Расположете се додека се разубавувате…

Што треба да направите?

1. Поделете ја косата на два дела, оставајќи два прамена, и врзете ја во чвор. Повторувајте го тоа сè додека имате коса.

2. Подвиткајте ја на темето од главата и зацврстете ја со неколку шноли.

3. Земете го едниот прамен и замотајте го околу пунџата. Зацврстете го со шнолите. Потоа истото повторете го со другиот прамен.

Погледнете го видеото за повеќе детали и уживајте во новиот изглед…

Напиши коментар