ШоуБиз

Рони Вуд со нова девојка на стари години :)

Легендарниот рокер повторно има нова девојка. И овој пат, како и сите претходни се работи за младо „парче месо“.

Рони Вуд не губи време и самошто мислевме дека е сингл, тој прошета со нова девојка. Рони (64) потврдил дека е во врска со продуцентката Сали Хемфрис (34) и дека се гледаат веќе некое време.

–          Точно е, имам нова девојка и се вика Сали. Сјајна е, но не се брзаме за никаде, – се пофалил Рони.

Минатата година Рони смени дури три девојки, а сите биле помлади од него за скоро половина од неговите години. Тие девојки не сакале да откријат кои се причините за раскинувањето на врската и како рокерот ги освоил.

Напиши коментар