Bridal

Rosa Clara со венчаници за невестите кои доминираат со нежност

Овој моден бренд кој е задолжен за совршените венчаници ја направи својата најнова колекција која е префинета, елегантна и едноставна.

Фустаните се едноставни, елегантни, потсетуваат на стилот од минатото, а сепак се модерни. Имаат совршени додатоци кои ги прават да бидат посебни на свој начин. Како додатоци се употребени ракавиците, нежните цветови, чипката, убавите ремени…

Напиши коментар