man fashion

S.Oliver ги подготви машките со топ комбинации за ладните денови кои доаѓаат!

Комбинации на ултра модерни бои, сива, кафена, вишна боја, темно плава, војничко зелена, карирани кошули,модерни саати, спортско-елегантни кондури. Дечки подгответе се и побрарајте ги актуелните пачиња во најблиската продавница на S.Oliver.

Побрзајте, ладните денови пристигнуваат!

 

 

Напиши коментар