Art & Crafts

Сакате нова, уникатна чанта ??? Направете ја сами, за кратко време !!!

И повторно ќе Ви понудиме идеја со која ќе заштедите од домашниот буџет, а ќе имате уникатна чанта…

Не значи дека убавото мора да биде купено, всушност многу е поубаво чувството кога знаете дека на Вас имате парче, изработено лично од Вас самите !!!

Постапката ја имате на следнава фотографија…

Напиши коментар