Art & Crafts

Сакате убаво тело ???

Прекрасната Erin Hiterton, девојката чие совршено тело ја вбројува меѓу најубавите “Victoria’s secret” ангели, нема да биде тоа што е доколку, како што вели самата не практикува „Пола час трчање и пола час јога –мојата златна комбинација“.

Погледнете на кој начин прекрасната Ерин го има тоа што многу девојки ги прави „љубоморни“ …

Вие не мора да бидете бројка… бидете малку упорни и послушајте ги советите!!!

Напиши коментар