ШоуБиз

Само Чак Норис може да ги забрани пцовките:))))

Како во некој нов виц, Чак Норис ги забрани пцовките и го измени целото сценарио на Сталоне за “Платеници 2”.

Кога го прочитав сценариото видов дека во филмот не се глуми, туку само се кажуваат пцовки и се кажуваат вулгарности кои секако не се добар пример за децата, па и возрасните, изјавил Чак Норис.

Тој му поставил услов на Сталоне дека ако не го промени сценариото тој нема да биде дел од екипата на овој филмски проект.

Сталоне се сложил на поставениот услов, па слободно може да кажеме дека само Чак Норис може да ги забрани Пцовките:)))

Напиши коментар