ШоуБиз

Само да не е на тетка и… Се роди ново девојче во семејството Кардашијан

Кортни Кардашијан се породи, на свет донесе девојче кое го доби името Пенелоле Скотланд. Пораѓајот поминал во најдобар ред, соопштила нејзината мајка за медиумите.

На Кортни ова и е второ дете со сопругот Скот Дик.

Пенелопе е многу слатка, многу личи на нејзиниот брат. Кортни се породи по природен пат, а пораѓајот помина во најдобар ред, изјавила нејзината мајка Крис Џенер.

Напиши коментар