ШоуБиз

Само еден месец по породувањето нејзиното тело е совршено

Алесандра Амбросио, ангелот на Викториа Сикрет се појави во црна припиена облека на само еден месец по породувањето. Нејзиното тело се чини како да не доживелао никаква промена.

Таа на 7-ми мај го роди малиот Ноан, а само еден месец подоцна се прошета по улиците на Санта Моника со три годишната ќерка Ања и ги одушеви фотографите.

По ова може да очекуваме веднаш да ја видиме Алесандра на пистите со совршено спремно тело.

Напиши коментар