Дестинации

San Giorgio – грчкиот монденски хотел за незаборавно искуство

Инспириран од грчката култура овој хотел кој се наоѓа на островот Миконос, е искуство кое вреди да се доживее…

Неверојатниот поглед кон Егејското море, комплексот од 34 соби се креирани за да им посакаат вистинско добредојде на гостите, со нивниот неверојатен шарм. Гостите можат да одберат 5 видови соби, а секоја од нив нуди различна атмосфера, различна понуда и позитивно расположение.

Gypsy стилот е атмосферата која преовладува во поголемиот дел од овој комплекс. Идејата потекнува од архитектонското студио Lambs & Lions. Нивната идеја е чистина, уживање во еклектичниот избор… Всушност, самата комбинација, интеракцијата помеѓу гостите и врвната понуда го прави ова место совршено за Вашиот годишен одмор.

Напиши коментар