ШоуБиз

Sara Jessica Parker станува бабичка :)

Своевремено сите ја препознававме повеќе како Carrie Bradshaw отколку како Sara Jessica Parker, а сега од нејзиниот шарм останала веројатно само сенка. Последно е забележана на влезот на „Louis Vuitton“ и самите можете да заклучите дека познатата актерка наликува на бабичка. Премногу исушена, со брчки на лицето, рацете и нозете.

За нејзиниот стил, како и секогаш, невозможно е да се најде забелешка, но за жал, природата постепено си го зема својот дел. Колку и да се труди да изгледа помладо и да носи младелешки бои, Parker очигледно е далеку од цутот на младоста.

Што мислите вие за нејзиниот моментален изглед?

Напиши коментар