Керозин

Savage Rivale GTR

Rivale GTR е возило кое не прави компромиси во неговата ефикасност и способности. Ограничен е на само 69 ​​единици и всушност е лесна машина изградена на силна шасија дизајнирана од FEM, која тежи само 115kg. Потоа е комбинирана со моќен 6.2-литарски V8 мотор кој може да произведе некаде помеѓу 700-800 коњски сили со забрзување од 0-100 км/ч во време од само 2,8 секунди и максимална брзина од околу 360 км/ч.

Уникатните додатоци на Rivale GTR вклучуваат врати “ножички”, Recaro седишта со спортски појаси и карбон-фибер внатрешни завршетоци.

Напиши коментар