ШоуБиз

Се „откопуваат“ тајните на „Пријателите“ :)

Серијата „Пријатели“ и до ден-денес е една од омилените серии ширум светот, но дури сега излегоа некои непознати информации и детаљи од истата.

Очигледно на шефот на западно-американскиот NBC не му се допаѓал ликот на Monica Geller која ја играше Courteney Cox. Една од главните продуецентки Martha Kaufman открива дека тогашниот шеф Don Omar сметал оти Monica е малку повеќе промискуитетна отколку што треба.

Продуцентката открива како поминало пилот тестирањето на серијата во 1994 година. По прикажувањето на пилот серијата, Don ја запрашал публиката која ја оценувала првата епизода: „Дали мислат дека Monica е ку*ва или уличарка?“

Досега непознатите детаљи од позади камерите излегле од книгата „Inside the Rise and Fall of Must See TV“.

Напиши коментар