ШоуБиз

Се сеќавате на „Бејби„ од Валкан танц? Не би ја препознале сигурно!

„Валкан танц„ – филм кој ретко кој од вас го нема гледано најмалку 5 пати. Филм на кој паднаа многу жени, музика која не натера да заиграме… Сето тоа беше пред 25 години.

Сега за жал главниот актер од овој мега популарен филм не е повеќе помеѓу нас. А еве како изгледа актерката која е попозната по името кое го имаше во филмот Бејби.

Ретко кој од нас би ја препознал Џенифер Греј. Таа денес изгледа многу поинаку отколку во филмот.

Напиши коментар