ШоуБиз

Се соблече на сред емисија за да докаже дека не носи гаќички?

Шокирани и гледачите и водителот Дејвид Летермен. Во текот на своето интервју актерката Кети Грифин се соблече многу лесно. За тоа не требаше молење, само една мала провокација.

Кога водителот ја пофалил за нејзиниот стриптиз во една друга емисија која таа го извела, таа рекла дека не и е проблем повторно да го стори тоа. И кажано, сторено.

Поледнете како изгледало тоа

http://www.youtube.com/watch?v=IDafg43joWI&feature=player_embedded

Напиши коментар