Motherhood

Седум работи кои треба да ги знаете пред да влезете во брак

Тој е супер сладок, воспитан, заљубени сте и ви претстои добра иднина и брак. Пред да ги размените прстените не е лошо да знаете некои ситници за брачниот живот со кој може да се сретнете.

Тој постојано ќе мисли дека трошите премногу

Секогаш ќе сака да биде мазен и пазен

Ќе мора да научите работи кои не ве интересираат

Ќе ви зборува сешто, а нема да знае дека ви го кренал притисокот

Ќе собира секакви ситници низ дома

Нема да сакаат да зборува со вас

Со годините ќе станува се подобро или полошо, затоа треба да бидете подготвени на се.

 

Напиши коментар