ШоуБиз

Сега Вилоу Смит е русокоса! :)

Малку пократко од еден месец откако си ја скрати косата на нула, Вилоу Смит одлучила пораснатата коса да ја обои русо. Ќерката на познатите Вил Смит и Џада Пинкет Смит дефинитивно ги замени кафеавите локни со медово обоена кратка коса, а доказ за тоа е сликата која Вилоу ја објавила на Твитер.

Фотографијата е сликана во една кафуле заедно со незјините другарки, а на себе носи и екстремно големи очила кои дефинитивно стрчат.

На своите 2 милиони фанови на Твитер им открила дека моментално работи на нова музика и дека од сега натаму ќе биде малку поинаква од порано. Да видиме што има да понуди ова 11-годишно чудо!

Напиши коментар