Убавина

Секојдневни и свечени фризури за долга коса

Не дозволувајте да ве совлада монотонијата. Направете некоја промена со косата. Ви нудиме неколку преубави фризури кои ќе можат да воведат малку свежина во вашиот изглед, а при тоа да не треба да ја скратите косата.

Искористете ја должината на вашата коса за нешто поинакво. Во зависност од пригодата направете нешто ново. Погледнете неколку интересни предлози

Напиши коментар