Мода

Секојдневни урбани комбинации за почетокот на есента

Во денешната статија има комбинации во повеќе стилски правци за да ги задоволиме различните вкусови на нашите читатели. Од спортските секојдневни варијанти, па до оние што го негуваат елегантниот моден правец. Како и да е, комбинациите што денес ќе ги разгледаме се добар пример и верувам ќе бидат наша заедничка мотивација да посветиме поголемо внимание при создавањето на нашите секојдневни комбинации.

Clothes

Cute & cozy : )

 

Black & teal-

 

so cute!

 

 

love the shirt.

 

My Style, created by deniselanders on Polyvore

 

Wanderlust

 

~Comfy Day~, created by mels777 on Polyvore

 

A little glitter...

 

pinks

 

Fun Casual

 

Sooo cute

 

Outfit

 

Love this

 

 

.

 

cute

 

love!

 

winter love

 

 

Напиши коментар