ШоуБиз

Секс бомбата Селма Хаек често варира со својата тежина!

Латино убавицита секојдневно си ги проверува килокрамите и се труди да не го надмине зацртаниот лимит во глава со цел да изгледа прекрасно за својот сопруг.

Таа постојано балансира помеѓу секс бомба и елегантно пополнет изглед.
И токму поради нејзините впачатливи облини Селма која има 48 години, одкрива дека не е лесно да се да се биде секс бомба.
Таа постојано внимава на нејзината исхрана и ако е голем обожувател на тестенини, таа зннае да ги замени со овошје бидејќи има помалку калории.
“Секој има по некоја слабост. Мојата слабост е храната. Во најголем кошмар сум кога се наоѓам во Франција и кога околу мене има еден куп добро црно вино и превкусна храна” вели Селма.
Додека била трудна се здебелила 25 килограми, но од од љубов спрема сопругот, таа постојано се труди да изгледа супер.

Напиши коментар