Motherhood

Секс совети за оние кои се во брак

Разгорете ја енергијата во спалната соба…

Превземете акција

За да го распаметите дочекајте го во креветот гола, на себе не носете ништо освен накит. Играјте се со накитот, покажете дека страста може да ја имате и кога сте во брак.

Доминантен став

Имајте ја контролата во свои раце. Водете ги работите како што вие мислите дека треба. Бидете поинаква од она што сте кога сте во кујната или покрај децата. Тоа ќе го возбуди.

Изненадете го со секси долна облека и подвезици

Сигурно последен пат сте ги носеле на венчавката. Покажете дека вие сеуште се чувствувате секси, тоа му треба. Облечете секси долна облека и подвезици. Ставете му ја раката под здолништето и дајте му на знаење дека го посакувате.

Потсетете се кога вие двајца…

Вратете се на моментите кога бевте сами, кога немавте семејство. Дајте си слободен викенд и оживејте го минатото.

Напиши коментар