ШоуБиз

Секси дечките од Холивуд пред и по пластична операција!

Најинтересните вести од Холивуд доаѓаат штом некоја позната ѕвезда ќе одлучи или ќе направи пластична операција на своето лице.

Најчесто, зборот пластична операција не асоцира на женскиот пол, но тука сме ние да ви покажеме дека овој случај не е редок и кај машката популација во Холивуд. Добро, сега, мислам дека е фер да го оставиме настрана Michael Jackson во ова наше претставување на десет холувудски актери кои очигледно се послужиле со моќта на пластичната хирургија:

Zac Efron

Arnold Schwarzenegger

Paul McCartney

Ryan Seacrist

Kenny Rogers

Matt Dillon

Rob Schneider

Ben Affleck

Axl Rose

Фаворит за најуспешна трансформација?

Напиши коментар