Мода

Секси и заводнички изглед од Calzedonia

Втората кожа на женскиот пол, Calzedonia, ја спремни врвната колекција за Пролет/Лето 2012 година…

Без разлика дали ќе се одлучите да останете дома или сакате да се претворите во заводничка по која се вртат сите погледи по градските улици, со Calzedonia, веќе ги имате вистинските параметри, за да се спуштите во таква акција.

Нежни бои се карактеристика на најновата колекција. Истовремено, тие носат и прикриен сексипил… А таа комбинација е совршена, зар не ?

Погледнете ја најновата колекција и упатете се да го изберете Вашето омилено парче, кое не само што ќе ви овозможи заводнички изглед, туку и ќе Ви ја зголеми самодовербата.

Напиши коментар