ШоуБиз

Секси Кејти Холмс рекламира накит!

Во последниве неколку месеци ја бие збор дека сè почесто знае да се облече во обични фармерчиеа и широка тренерка. Но, Кејти Холмс повторно докажа дека кога станува збор за сексипилност, таа никогаш не ја загубила таа жичка и дека едноставно, тој талент ѝ е вроден.

33-годишниот модел може да се види без градник во серија секси и провокативно фотографии за кампањата на брендот за накит „H. Stern“.

Повеќето од сликите се направени на плажа, а на неколку Кејти е мокра до гола кожа. Таа рекламира ланчиња, прстени, обетки и бралетни и тоа по трет пат за „H. Stern“. Обој бренд засега го има само во Израел, но тие планираат да се појаваѕ на пазарот на САД за брзо време.

 

 

Напиши коментар