Убавина

Секси кратки фризури и новите есенски бои за коса

Секогаш кога ќе почувствувате дека веќе е време за промена, кога ќе забележите дека ви е потребно освежување, тогаш кратките модерни фризури ќе ја завршат таа работа најдобро.

Кратките фризури ќе скријат неколку години од вашата реална возраст, ќе ве освежат и ќе се чувствувате добро поради промената. Не плашете се да експериментирате со косата. Да носиш иста фризура многу долго време почнува да станува монотоно и досадно. Сменете боја, или сменете форма, а еве и нови идеи и супер инспирација:

 

Layered Short Hair Styles

 

Layered Short Hair Styles

 

hairstyles for women, women over 40, hairstyles for women over 40

bob hairstyles 2012, bob hairstyle 2012, bob haircuts 2012, bob hairstyles, bob hairstyle, hairstyles 2012

bob hairstyles 2012, bob hairstyle 2012, bob haircuts 2012, bob hairstyles, bob hairstyle, hairstyles 2012

bob hairstyles 2012, bob hairstyle 2012, bob haircuts 2012, bob hairstyles, bob hairstyle, hairstyles 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар