ШоуБиз

Секси татковци на плажа! :)

Пролетта е тука, а клучното прашање е дали веќе сме спремни за на плажа?

Доколку судиме по следните фотографии, овие познати, холивудски татковци се готови за уште едно неверојатно лето. Тие се апсолутно згодни и секси, па нема жена што не би се свртела по нив, иако се женети.

Погледнете ги овие познати татковци во летно издание и уживајте!

Напиши коментар