ШоуБиз

Селма го избрка Окан од дома

Актерскиот пар Окан Јалабик и Селма Ергеч се запознаа на снимањето на турската серија Величествениот. Тие се зближија и нивната љубов продолжи и во приватниот живот. Најпрво ја криеа својата врска, а потоа се решија рака за рака да прошетаат по улиците на Истанбул. По три месеци од нивната врска, Селма го избрка од домот Окан.

Тој не можел да се откаже од развратничкиот живот, пиел и трчал по девојките во Истанбул. На сето тоа Селма реагирала бурно, што на крајот решила да го избрка од заедничкиот дом.

Напиши коментар