ШоуБиз

Село гори, баба се чешла…:)))

Во вакво издание до сега ги немате видено Вилијам и Кејт. Како дел од нивната кралска турнеа, со која посетија многу места ширум светот, беше и посетата на Тувалу.

Таму беа пречекани со раширени раце од жителите, многу забава, песна и танци. Па и самите тие се облекоа во нивната традиционална носија и го заиграа традиционалниот танц на Тувалу.

Додека светот е преплавен со голите фотки на Кејт, тие навистина се забавуваат.

Напиши коментар