ШоуБиз

Сепак разликата во години го постигна своето! Бора Чорба се разведе

Бора Џорџевиќ, 52, се разведе од својата 26 години помлада сопруга Александра.

Неговите пријатели изјавиле дека Александра имала се повеќе барања од него, а тој реално не можел да и ги исполни.

“На почетокот таа била задоволна, и позтивно влијаеше на Бора. Но, почна да бара се повеќе и повеќе, а тој финансиски не можеше да го издржи тоа. За да ги задоволи нејзините апетити тој мораше да го продаде станот за да ги исплати кредитите. Таа посака салон за убавина, стан на Дедиње… многу скапи нешта – изјавил близок пријател на Бора.

Напиши коментар